Mötesplatsen varberg för äldre

Mötesplatsen varberg för äldre En äldre man coh en äldre kvinna som ser leende på varandra. Navet i Aktiv senior är mötesplatsen Ljuspunkten, som har sin utgångspunkt i en lokal på. Jana Nilssons motion om en stor mötesplats för seniorer fick inget gehör i Varberg Alliansen körde över (S) när de skaffade en lokal för. Varbergs kommun erbjuder mötesplatser på flera ställen i kommunen. Till mötesplatserna är du alltid välkommen om du vill umgås med andra, dricka en kopp. Mötesplats Östergården. Ligger på Träslövsvägen 25 centralt i Varberg och är en mötesplats för många äldre i området. Mötesplats Östergården, huset.

Mötesplats Östergården. Ligger på Träslövsvägen 25 centralt i Varberg och är en mötesplats för många äldre i området. Mötesplats Östergården, huset. En äldre man coh en äldre kvinna som ser leende på varandra. Navet i Aktiv senior är mötesplatsen Ljuspunkten, som har sin utgångspunkt i en lokal på. Mötesplatser för äldre. Socialförvaltningen erbjuder mötesplatser på flera ställen i kommunen. Till mötesplatserna är du alltid välkommen om du vill umgås med.

Jana Nilssons motion om en stor mötesplats för seniorer fick inget gehör i Varberg Alliansen körde över (S) när de skaffade en lokal för. Mötesplats Kungsängen i Kungsäter. Kungsängen, Skolvägen 2, i Kungsäter är en mötesplats för många äldre från orten.

Mötesplats i Kungsäter, äldre. Söker du efter mötesplatser eller sällskap i Varberg? Sök och jämför för seniorer. Äldreboende . Mötesplats Limagården i Limabacka/Väröbacka. Varberg.

Aktiv senior - valeriebarnesvideo.com

Jana Nilssons motion om en stor mötesplats för seniorer fick inget gehör i Varberg Alliansen körde över (S) när de skaffade en lokal för. Mötesplatser för äldre. Socialförvaltningen erbjuder mötesplatser på flera ställen i kommunen.

Till mötesplatserna är du alltid välkommen om du vill umgås med. Mötesplats Östergården. Ligger på Träslövsvägen 25 centralt i Varberg och är en mötesplats för många äldre i området. Mötesplats Östergården, huset.

Mötesplats Apelvikshöjd

Mötesplatsen varberg för äldre Inspiration för aktiviteter och kultur mötesplatsen varberg för äldre Inspirationslotsen.

Seniorcenter Storegården, Tvååker Varberg. Mötesplatser, dagcentraler och dagverksamheter Vi har öppna verksamheter, som mötesplatserna och dagcentralerna med restauranger och dagverksamhet där du behöver ett beslut av en omsorgshandläggare. Materialet från mötena bildar grunden för den verksamhet som nu utformas. Det mobila teamet ska undersöka vad det är för verksamheter som efterfrågas, hjälpa till att starta upp aktiviteter och sedan hjälpa ideella krafter att driva dem vidare på egen hand.

Verksamheterna utformas tillsammans med dig som besökare. Många hushållsnära tjänsteföretag erbjuder sällskapstjänster.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail